Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Chefi la cutite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Stefan Popescu. Pe cine risca sa piarda Orlando Zaharia Chefi la cutite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Stefan Popescu. Pe cine risca sa piarda Orlando Zaharia (508) ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Alexandru Angelo, investitor: Vad trei scenarii pentru politica monetara a Rezervei Federale, unul dintre ele spunand ca institutia ar deveni loiala politicului si ar scadea dobanzile indiferent de datele economice ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Alexandru Angelo, investitor: Vad trei scenarii pentru politica monetara a Rezervei Federale, unul dintre ele spunand ca institutia ar deveni loiala politicului si ar scadea dobanzile indiferent de datele economice (349) EURO GSP. Like & Share » Alice Campello, italianca lui Alvaro Morata EURO GSP. Like & Share » Alice Campello, italianca lui Alvaro Morata (315) Guvernul maghiar ofera finantare de 1 miliard de forinti pentru conservarea muzicii tiganesti in restaurante Guvernul maghiar ofera finantare de 1 miliard de forinti pentru conservarea muzicii tiganesti in restaurante (309) Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea in Romania si care sunt previziunile ANM pentru astazi Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea in Romania si care sunt previziunile ANM pentru astazi (307) ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Alexandra Bogatu, proprietara platformei de inchiriat apartamente in regim hotelier Rezident, a investit 2 mil. euro intr-un hotel boutique la malul marii. ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Alexandra Bogatu, proprietara platformei de inchiriat apartamente in regim hotelier Rezident, a investit 2 mil. euro intr-un hotel boutique la malul marii. "Vrem un grad mediu de ocupare de 70% anual" (305) Bursa. Alro Slatina, plus 2,7% pe cotatie dupa anuntarea productiei din T1/2024 Bursa. Alro Slatina, plus 2,7% pe cotatie dupa anuntarea productiei din T1/2024 (305) Bursa. BRK Financial Group vede actiunile Transelectrica la 36,5 lei, in crestere cu 24% Bursa. BRK Financial Group vede actiunile Transelectrica la 36,5 lei, in crestere cu 24% (300) Indicele BET a crescut cu 0,2% in aprilie, cea mai slaba performanta lunara de anul acesta. Toti indicii de la BVB raman insa pe plus de la inceputul lui 2024 incoace. Bursa locala, peste pietele din vestul Europei si SUA Indicele BET a crescut cu 0,2% in aprilie, cea mai slaba performanta lunara de anul acesta. Toti indicii de la BVB raman insa pe plus de la inceputul lui 2024 incoace. Bursa locala, peste pietele din vestul Europei si SUA (288) A fost descifrat un papirus fabulos! Textul care ar putea rezolva unul dintre cele mai mari mistere ale Greciei Antice A fost descifrat un papirus fabulos! Textul care ar putea rezolva unul dintre cele mai mari mistere ale Greciei Antice (275)

Ultimele cautari

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la Te cunosc de undeva! de Jo si Liviu: "Cand am auzit taraful, m-am topit!"

publicat 2024-03-07 22:00:09 (Jurnalul National)

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la Te cunosc de undeva! de Jo si Liviu:  In cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo si lui Liviu o provocare de zile mari - o piesa care a adunat 81 de milioane de vizualizari din 2022 si pana astazi in Romania, din repertoriul Oanei Radu. Un taraf live le-a fost alaturi artistilor in timpul reprezentatiei lor in cadrul show-ului de la Antena 1.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Jurnalul National:
Un barbat de 33 de ani a fost bagat cu forta intr-o autoutilitara
Macron: Trimiterea de trupe occidentale pe teren in #Ucraina nu este exclusa, daca Moscova "strapunge linia frontului"
Carla Bruni-Sarkozy, audiata ca suspect intr-o ancheta legata de sotul sau, fostul presedinte francez
Peste 79% dintre romani intentioneaza sa isi petreaca Sarbatorile Pascale in familie
Ministerul Educatiei: Pe 9 iunie, peste 1,1 milioane de tineri vor avea prima lor experienta de vot
O hala de depozitare din Mogosoaia arde. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale
Zodia fericita in luna mai 2024. Nativii vor scapa de probleme
Irina Begu s-a calificat cu emotii in sferturi la turneul ITF de la Wiesbaden
Dieta mediteraneana - o alternativa pentru sanatate, vitalitate si longevitate
Donald Trump promite cea mai mare deportare de migranti din istorie
deFilm redefineste productia de film: Recunoastere internationala cu Green Filming Award si succes autohton cu trei trofee Gopo pentru thrillerul Spre Nord
Printul William si Kate au dat publicitatii o fotografie a fiicei lor, Charlotte, care a implinit 9 ani
Medicii romani au prelevat organe de la un donator din Bulgaria
Domeniul Regal Savarsin se deschide publicului pe 1 iunie
883 de permise de conducere au retinut politistii de 1 Mai